Blockchain Haber Kripto Para Kripto Para Haber

Multi Coin (Multi Chain) Nedir? Hangi Borsalarda Listeleniyor? Multi Coin Arzı

Yazar Can

Multichain projesi ve kısa sürede Binance’de listelenerek sektörde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yerel token MULTI Coin hakkında yatırımcı araştırmaları devam ediyor. MULTI Coin nedir, nereden ve nasıl alınır, Multichain sorularının cevapları, yatırım kararları için Multichain projesini yakından tanımak isteyen okuyucularımız için hazırladığımız rehber makalemizde bulunabilir.

Multichain (MULTI) Coin Nedir?

Multichain, Web 3.0 için nihai yönlendirici olarak geliştirilen blok zinciri projesidir. Keyfi çapraz zincir etkileşimlerine olanak tanıyan bir altyapı olarak geliştirilen Multichain projesinin yerel ve faydalı tokeni MULTI Coin’dir. MULTI Coin yalnızca bir yönetim simgesi değil, aynı zamanda topluluğun ve ekosistemin yönetişim kararlarına katılan bir kripto para birimidir.

Multichain Projesi ve Whitepaper

Multichain projesi, farklı blok zincirlerin birbirleri ile etkileşim kurmalar konusundaki ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla geliştirildi. 20 Temmuz 2020 tarihinde Anyswap adı altında geliştirilen projede geliştiriciler; Sundukları teknoloji ile zincirler arası değer ve veri alışverişi ile daha güvenli, daha ucuz ve daha hızlı bir kontrol yolu ihtiyacını karşılamayı vaat ediyorlar. Sunduğu çözümler ile neredeyse tüm blok zincirlerinin birbirleri ile çalışmasına izin veren Multichain projesinin teknik detaylarını incelemek için https://belgeler.çok zincirli.org/ adresine erişim sağlayarak whitepaper’a ulaşabilirsiniz.

MULTI Coin Kurucuları Kime ve Hangi Ülkeye Ait?

MULTI Coin’in kurucusu Zhaojun’dur. Geliştirici Zhaojun da CEO koltuğunda oturuyor. Geliştiricinin Çinli olduğu baz alındığında Multichain’in Çin merkezli bir blockchain projesi olduğu söylenebilir.

Kullanım Alanları Nelerdir?

Multichain, ademi merkeziyetçilik sağlamak ve ekosistemin ekonomik modelini oluşturmak için MULTI belirtecini kullanır. MULTI belirteci, topluluğun yönetişim, yönetişim ve teşvik ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirildi. Topluluk içerisinde ve kripto para borsalarında MULTI Coin kullanılarak yapılabilecek işlemler şu şekilde sıralanabilir:

  • Kripto para borsalarından farklı dijital para birimleri ile takas edilebilir.
  • MULTI Coin, değeri saklamak için satın alınabilir ve satılabilir.
  • MULTI Coin kullanıcıları, topluluk kararlarında oy kullanma hakkına sahiptir.
  • MULTI Coin kullanıcılarına topluluğun ve ekosistemin yönetimine katılma izni verilir.

Çok Zincirli Projeyi Benzersiz Kılan Nedir?

Multichain tarafından geliştirilen ve farklı blok zincirlerinin birlikte çalışabilirliğini sağlayan teknoloji benzersizdir. Ethereum benzeri zincirlerin ve farklı Layer 2 zincirlerinin veya Bitcoin zincirlerinin birlikte çalışabilirliğini sağlayan projede herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Pek çok ağ ile entegrasyonu tamamlamış ve halihazırda portföyüne yeni ağlar eklemek için sıraya almış olan Multichain projesinin öne çıkan karakteristik özellikleri aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • 1889’u aşkın proje, 41 chain ve 10 cross-chain için destek verilir.
  • 1889’dan fazla jeton desteklenir.
  • MULTI Coin yalnızca bir yönetim belirteci değil, aynı zamanda topluluk ve ekosistem yönetişimi için bir oylama biletidir.

Çoklu Zincirin Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Multichain projesi,, farklı zincirler arasında köprü kurarak büyük bir Web 3.0 ihtiyacını karşılamaya kararlıdır. Değişken fiyat ve yeni bir proje olması projeyle birlikte MULTI Coin’i bekleyen olumsuz yönler arasında yer alıyor. Öte yandan vaat edilen yeniliklerin gerçekleştirilmesi halinde Mıltichain’in sektöre kazandırdığı ve sahip olduğu avantajlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Çoklu zincirli ağ ile güven ve istikrar sağlanır.
  • Farklı kurum, kuruluş ve kişiler tarafından yürütülen projenin temeli olan SMPC düğümlerinin fonksiyonel olarak çalışması için teşvikler uygulanmaktadır.
  • MULTI Coin, yönetim ve yönetişim oy hakları tarafından desteklenmektedir.
  • Binance gibi büyük kripto para borsalarında listelenir.
  • Neredeyse tüm blok zincirleri arasında birlikte çalışabilirlik sağlarAğlardaki dijital varlıkların transferini sağlar.

MULTI Coin Hangi Borsalarda Kullanılabilir?

MULTI Coin Binance, Kraken ve Huobi Global gibi büyük uluslararası borsalarda yerini buldu. Bu üç büyük borsa dışında nispeten yüksek üyeli çeşitli kripto para borsalarından MULTI Coin ile alınıp satılabiliyor. Ticaret yapmak isteyen yatırımcılar, MULTI Coin listeleyen ve aşağıda listelenen kripto borsalarından üyelik oluşturabilirler:

  • Binance
  • Kraken
  • Hotcoin Global
  • Huobi Global
  • Hotbit
  • SushiSwap
  • Beethoven X
  • BTCEX
  • MEXC
  • DODO (Ethereum)

MULTI Coin Piyasa Bilgileri

MULTI Coin Binance’ta listelendiği 22 Kasım 2021 tarihinde 100 USDT değer ile zirve yaptı. Mevcut fiyatı ile elde ettiği piyasa değeri, jetonu CoinMarketCap sıralamasında 2822 sırasına yükseltti. Popüler altcoin’in maksimum arzı ise 100 milyon MULTI Coin’dir.

MULTI Coin Nasıl ve Nereden Satın Alınır?

  • Aşama 1: MULTI Coin’de listelenen ve iki üst başlık altında listelenen kripto para borsalarının web sitelerine erişin: Adım 2: Ulaştığınız web sitesinde KYC bilgilerinizi kullanarak ücretsiz üyelik oluşturun.
  • Aşama 3: Hesabınızı etkinleştirin ve para gönderin: Özetle Multichain (MULTI) Coin,, farklı blok zincirleri arasındaki iletişim kesintisi sorununu ortadan kaldıran potansiyel bir projedir.
  • Gönderdiğiniz bakiye ile kripto para alım satım menüsünü kullanarak MULTI Coin siparişi oluşturun: Adım 5: Emir gerçekleştikten sonra mevcut jetonlarınızı borsada tutabilir, satabilir veya donanım cüzdanına aktarabilirsiniz.
  • Özetle Multichain (MULTI) Coin,, farklı blok zincirleri arasındaki iletişim kesintisi sorununu ortadan kaldıran potansiyel bir projedir: Sistemin çalışması için teşvikler kullanan Çin merkezli proje, Web 3.0’ın ihtiyaç duyduğu nihai yönlendirici sorununa bir çözüm sunuyor.
  • Binance’de kısa sürede yer bulmak ve potansiyelini ortaya çıkarmak için uzmanlar tarafından vurgulanan projede, teknik analizlere bağlı kalınarak yapılan yatırımlardan kazanç elde etme olasılığı analistlere göre daha yüksek: Gerçekleşen emir sonrası mevcut token’lerinizi borsada tutabilir, satabilir ya da donanım cüzdana aktarabilirsiniz.

Özet Olarak

Multichain (MULTI) Coin, farklı blokchain’lerin birbirleri ile yaşadıkları iletişim kopukluğu sorununu ortadan kaldıran potansiyelli bir projedir. Sistemin çalışması için teşviklerden yararlanılan Çin merkezli projede, Web 3.0’ın ihtiyaç duyduğu nihai yönlendirici sorununa çözüm sunulur. Kısa sürede Binance’ta kendisine yer bulması sahip olduğu potansiyeli ortaya koyması adına uzmanlarca öne çıkartılan projede, teknik analize bağlı kalınarak yapılan yatırımlardan kar elde etme ihtimali analistlere göre yüksektir.

Bu yazıya kaç puan verirsin?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Umarım Multi Coin (Multi Chain) Nedir? Hangi Borsalarda Listeleniyor? Multi Coin Arzı  başlıklı yazımı yararlı bulmuşsunuzdur. Teşekkürlerinizi, yazımı sosyal mecralarda paylaşarak gösterebilirsiniz. Bu benim için fazlasıyla yeterli olacaktır.

Yazar Hakkında

Can

Türkiye'de borsaya meraklı insanlara rehber olacağını düşünerek kaliteli içerikler üretip, fark yaratmayı hedefledim ve multianaliz.com sitesinde bildiklerimi paylaşmaya başladım.

Yorum Yap